Ifm. korona-situasjonen øker vi vår kapasitet på hjemlevering, for mer og raskere levering hjem på dør. Samtidig gjør vi det enkelt for mottaker å angi hvor de ønsker at vi setter fra oss pakkene (ved døren, garasjen el.). Både hjemleveringer og pakkeutlevering på hentested vil skje uten signatur, for å begrense smitterisiko. Les mer her

Få fleksibel og prisgunstig fraktavtale!

Nå tilbyr vi fleksibel og prisgunstig fraktavtale til deg som liten bedrift Bli kunde på 1-2-3, og kom i gang med dine sendinger!

Bli kunde nå
Send med PostNord

Kostnadseffektiv

Gode priser og lavere kostnader for din bedrift

Fleksibel

Du velger selv hvordan du vil sende varene dine

Enkel

Send varer med få klikk og ha full overskt

Faktura

Du slipper å betale med kredittkort

Fleksible og prisgunstige måter å sende pakker på

PostNords nettverk kombinert med våre fleksible fraktløsninger gjør at du kan sende alt fra små pakker ti paller og stykkgods , uavhengig av din bedrifts størrelse!

Den rimeligste måten å sende pakker på er å levere pakkene selv til et av våre hentesteder. Da registrerer du pakkene dine på nett, pakker og merker varene du skal sende, og tar dem med til din nærmeste butikk eller terminal. Du finner oversikt over våre hentesteder her.

Dersom du allerede mottar vareforsendelser via PostNord, kan du sende dine pakker med sjåføren vår, slik at han tar dem med tilbake etter å ha levert dine varer til deg. Da slipper du å betale for at sjåføren henter pakkene.

Dersom det er mest praktisk å få pakkene hentet hos deg , velger du dette alternativet. Da avtaler du tidspunkt for henting, og vår sjåfør kommer og henter pakkene dine til avtalt tid.

Fraktkalkulator

Regn ut hvor mye du sparer når du registrerer deg som kunde hos oss

Hvor mange pakker sender du i året?

Du sparer

Du sender B2B

{{ calculations.PartLoad.amount }}kr

30%

Du sender B2C

{{ calculations.Groupage.amount }}kr

10%

Prisen er kun et estimat og er sammenlignet mot veiledende pris med følgende kriterier:
B2C-pakker er sendt med MyPack Collect til sone 3 og med snittvekt på 6 kg.

Få fleksibel og prisgunstig fraktavtale!

Nå kan vi tilby fleksibel og prisgunstig fraktavtale til deg som liten bedrift Bli kunde på 1-2-3, og kom i gang med dine sendinger!

Bli kunde nå