PostNord henter varene hos din bedrift

I bestillingen av sendinger, velger du hvordan du ønsker at PostNord skal overta forsendelsene dine. Ett alternativ er å bestille opphenting, og PostNord henter da de sendinger du har registrert, på din registrerte avsenderadresse. Dette vil ha et tillegg i prisen, i forhold til om du velger å levere pakkene på et PostNord leveringssted (gjelder kun pakker under 35 kg).

PostNords leveringssteder

Som alternativ til å bestille henting, kan du velge å levere inn pakkene som skal sendes på et PostNord leveringssted. Her kan du også få hjelp til å få skrevet ut etiketter, om du har behov for det. Dette angir du i bestillingen av sendinger.

Om du sender til privatperson, får du i bestilling av sending valget mellom levering til mottaker via et av PostNords 1500 lokasjoner for pakkeutlevering, eller levering hjem til mottaker. Din mottaker får også mulighet til å styre leveransen selv, underveis, om han eller hun skulle ønske en annen leveringsmåte enn den du har valgt. Dette kalles «flex», og gjøres gjennom myPostNord-appen.

Søk for å finne ditt nærmeste PostNord-leveringssted!

Leveringssteder er merket med Service-point marker, ditt nærmeste leveringssted vil være merket med Closest service-point marker,

Kontakt oss

Ring oss

Åpningtider: 08:00 - 19:00
Lørdag: stengt
Søndag: stengt

Tlf: 987 09 300

Chat

Sjekk om vår chatbot eller en av våre medarbeidere kan hjelpe deg.

Spor pakker eller sendinger.

Chatbot