Hvem skal du sende til?

Våre pakketjenester tilbyr deg som næringsdrivende en rekke forskjellige muligheter til å sende pakker både innenlands og utenlands.

Send med PostNord

Sender du pakke som privatperson? Gå til myPostNord for private

Så enkelt sender du varer med våre fraktløsninger

PostNords nettverk kombinert med våre fleksible fraktløsninger gjør at du kan sende alt fra små pakker til paller og stykkgods, uavhengig av din bedrifts størrelse!

1. Fyll ut sendingsdetaljer

Fyll ut sendingsdetaljene og betal for dagens aktuelle vareutsendelser.
Send pakker

2. Skriv ut din etikett

Pakk varene i solid emballasje. Vi anbefaler pappesker, for å unngå skader i transporten. Skriv ut alle etikettene og fest dem på dine vareutsendelser.

3. Send

PostNord henter dine vareutsendelser etter avtale basert på dine behov.

Nyttige spørsmål og svar

Hva er MyPack Collect?

Med MyPack Collect kan du følge pakken fra vi henter den hos deg, til mottakeren har hentet den på utleveringsstedet. Mottakeren får en melding via sms, e-post eller PostNord-appen når pakken kan hentes på det utleveringsstedet han/hun har valgt.

Hva er MyPack Home?

MyPack Home er en praktisk dør-til-dør-tjeneste for netthandelsbedrifter og andre bedrifter som sender pakker ofte. Vi henter pakken hos deg og leverer direkte til mottakerens dør. Du kan spore pakken hele veien frem til den når mottaker.

Hvordan unngå transportskade?

For at det du sender, skal komme frem uten skader, er det viktig at du pakker detriktig. Alle pakker håndteres ved hjelp av maskiner, fraktes med bil og lastes sammen med annet gods med varierende størrelse, form og vekt. Vi anbefaler derfor at du pakker forsendelsen ordentlig, slik at den tåler støt, vibrasjoner og trykk.

Chatbot